Borostyán Étterem

Bükkszentkereszt étterem

Borostyán Étterem - Bükkszentkereszt

Hamisítatlan vidéki hangulatú éttermet képzeltem el, ahol a felszolgált ételek elfogyasztása után a vendég nem úgy távozik, hogy már nem éhes, hanem a kirándulás során egy gasztronómiai élménnyel is gazdagabban tér haza, és örömmel gondol vissza az itt eltöltött időre.

Akik ismernek tudják, hogy éttermünkben úgy főzünk, mintha minden ételt a barátaimnak készítenénk, ezért járnak hozzánk vissza rendszeresen Egerből, Miskolcról, Debrecenből és az ország távolabbi részéből is.

Az étlapunkon megtalálhatóak a helyi specialitások, vad-, bárány-, nyúl-, pisztráng-, marha-, sertés-, szárnyas- és Gyógynövények felhasználásával készített ételek, desszertek biolekvárokkal és azokat a legmagasabb szinten igyekszünk az Ön asztalára varázsolni.

Az étteremben az ételekhez felhasznált, helyi készítésű bio Fenyőrügy-, Vadszeder- Kökény- és Csipkelekvárok megvásárolhatóak.

A kiváló minőségű ételek nem csak a megfelelő alapanyagon múlnak, hanem azon a plusz odafigyelésen és gondosságon amivel szakács és felszolgáló kollégáim végzik munkájukat.

Nagyon bízom benne, hogy lesz módom Önt is vendégül látnom éttermemben és bizonyságot adhatok, hogy amit leírtam nem puszta reklámszöveg.

Tekintsék meg étlapunkat, és bizonyosodjanak meg mihamarabb személyesen vendégszeretetünkről.

Étlapunk »

Menüajánlatok csoportoknak »

Menüajánlatok esküvőre »

Bükkszentkereszti gyógy - és fűszernövényekkel készített ételeink »